Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.


Crematorium in Zwolle

De comfortabele familiekamer van het crematorium in Zwolle straalt rust en warmte uit. De ideale plek om in besloten kring even samen te zijn voor de plechtigheid begint. De goed uitgeruste aula van het crematorium in Zwolle biedt plaats aan meer dan 450 gasten, waarvan 150 mensen een zitplaats hebben. De ruimte lijkt royaal, maar is ook met een kleiner gezelschap toch intiem. Op zich is de aula al erg warm en sfeervol, maar het staat u vrij uw eigen persoonlijke inbreng toe te voegen. Samen met uw uitvaartleider kunt u hier het afscheid helemaal passend maken.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Zwolle

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Zwolle voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Ruimte voor rituelen in het crematorium in Zwolle

In de aula van het crematorium in Zwolle zijn ook bijna alle liturgische attributen aanwezig voor kerkelijke plechtigheden. Voelt u vrij om andere rituelen toe te passen die voor u belangrijk zijn. De lichte muur achter de baar geeft ruimte om dvd’s of foto’s te projecteren. Het crematorium in Zwolle beschikt over moderne apparatuur en een volledige audiostudio. Hier is ook de gelegenheid om een eigen muziekuitvoering op elpee, CD of cassette te laten horen.

Diverse consumpties in crematorium Zwolle

De condoleanceruimte, oftewel koffiekamer, biedt meer dan alleen koffie. Alles is in overleg mogelijk in het crematorium van Zwolle. Bekijkt u alleen vooraf even onze pakketten zodat u weet wat bij uw keuze wel of niet inbegrepen is en wat eventuele aanvullingen kosten. De ruimtes van het crematorium in Zwolle zijn allemaal even smaakvol en bieden een mooie ambiance voor een prettig samenzijn. Licht en kleurrijk, houten stoelen, leren banken, ronde zithoek, voldoende tafeltjes en toch bewegingsvrijheid. Bij mooi weer kan ook het terras gebruikt worden.

  • Crematorium Zwolle - Foto 1
  • Crematorium Zwolle - Foto 2
  • Crematorium Zwolle - Foto 3
Crematorium Kranenburg

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Zwolle:
Crematorium Kranenburg
Kranenburgweg 9
8024 AC Zwolle


Een uitvaart regelen in Zwolle?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Zwolle. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumzwolle.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Zwolle vooraf regelen? Intakeformulier